Search
Close this search box.

Kyocera Document Solutions wint WorldStar Award 2021

18 februari 2021

WorldStar Award

Aan deze internationaal prestigieuze wedstrijd kunnen alleen winnaars van eerdere nationale verpakkingsprijzen deelnemen. De jury beoordeelt onder andere de milieuvriendelijkheid, kostenefficiëntie en originaliteit van de verpakkingsmaterialen en kent de WorldStar Award alleen toe aan de beste verpakkingen in de categorie. Dit is de 10e keer dat Kyocera deze prestigieuze onderscheiding ontvangt.

Milieusparend

Door karton in plaats van plastic te gebruiken wordt de uitstoot van kooldioxide en de lozing van gevaarlijke stoffen verminderd. De complexe vorm van het te verpakken product vereist dat het verpakkingsmateriaal moet werken als schokdemper. Dit wordt gerealiseerd door de unieke vouwstructuur van het karton.

Duurzame Ontwikkelingsdoelen

Kyocera streeft ernaar om bij te dragen aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen, zoals afgesproken door de landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties (VN).

Ingegeven door de 12e doelstelling van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties, ‘verantwoorde consumptie en productie’, bestaat onze onderscheiden verpakking alleen uit karton.  Wij ontwikkelen en ontwerpen productverpakkingen die zowel het milieu sparen als een product veilig verpakken. Kyocera heeft hierdoor wereldwijd een uitstekende reputatie opgebouwd. Wij blijven ons inspannen om de hoeveelheid verpakkingsmaterialen steeds verder te verminderen en milieuvriendelijke verpakkingen te ontwerpen in overeenstemming met onze bedrijfsfilosofie, ‘Doe wat juist is als mens’.

* Alle bedrijfsnamen en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke bedrijven.

Search

Recente berichten...