Search
Close this search box.
Dit is

PuntNL Groep

Bij PuntNL Groep bieden wij kantoorapparatuur, zoals printers, multifunctionals, ICT- en documentoplossingen, daar zijn wij goed in! Maar eerst hebben we het over uw bedrijf. Hoe worden uw mensen ingezet, hoe verlopen de bedrijfsprocessen, hoe verwerkt u documenten en hoe kunnen wij dit gezamenlijk nog beter inrichten? Voor de beste oplossing gaan wij graag met u in gesprek.

Duidelijk, no-nonsense en gericht op resultaat voor lastige vraagstukken. Bij ons vindt u altijd een antwoord. PuntNL Groep staat garant voor service. Wij bieden alles aan wat u nodig hebt en kunnen direct aan tafel beslissingen nemen. Korte lijnen en snelle communicatie zorgen bij ons voor een professionele, rappe afwikkeling van uw vraagstukken.

 

Wat wij doen

Verse ideeën voor elke bedrijf

No-nonsense

Duidelijk, no-nonsense en gericht op resultaat voor lastige vraagstukken. Bij ons vindt u altijd een antwoord.

Verbeterde documentstroom

De wijze waarop u uw documenten beheert is rechtstreeks van invloed op de efficiëntie van uw bedrijfsvoering.

AVG

Uw werkprocessen en bijbehorende documentenstromen optimaal beveiligen.

Ons verhaal

PuntNL Groep

Alle kennis in huis van kantoorapparatuur zoals multifunctionals en printers.
2005
De filosofie om service, ondersteuning en klantgerichtheid als ons DNA te beschouwen begint zijn vruchten af te werpen.Meer bedrijven en organisaties laten hun documentenstroom adviseren, inrichten en onderhouden door PuntNL Groep.
2007
Het rechtstreeks scannen van documenten naar applicatie, follow-me printen, beveiliging documentstromen zijn oplossingen die wij nu ook adviseren, onderhouden.
2009
Door de backoffice opnieuw in te richten en te automatiseren kunnen wij het machinepark volledig op afstand monitoren.Dit betekent voor onze klanten een zeer snelle respons en het volledig uit handen nemen van bestellingen.
2011
Onze eigen ICT afdeling.Nog meer kennis in eigen huis op het gebied van automatiseren, documentoplossingen maar ook werkplekbeheer.
2012
De service en onderhoud op onze producten doet PuntNL Groep vanaf nu met eigen specialisten. Wij bieden zelfs landelijke dekking zodat onze relaties en hun evt. vestigingen overal dezelfde service kunnen verwachten.
2013
Onze afdeling ICT kan u adviseren over VOIP telefonie en alle voordelen/mogelijkheden voor uw organisatie.
2014
Een vernieuwde website waar u overzichtelijk en duidelijk kan zien waar wij voor staan.
2021
staat voor documentverwerking, documentbeveiliging, ICT & werkplekbeheer, VOIP telefonie maar bovenal voor service, klantgerichtheid en het correct laten functioneren van onze producten waar onze relaties gebruik van maken.
2022
Het PuntNL Team

Onze Professionals

Maak kennis met onze specialisten.