ICT & Dienstverlening

De juiste inrichting van uw IT-infrastructuur is essentieel om competitief te blijven in uw branche. Want technologie ontwikkelt snel en u wilt gewoon dat het werkt. PuntNL Groep zorgt voor een veilige IT-omgeving. 

Wij staan voor u klaar

Voor iedere toepassing
een oplossing

Clouddiensten

De clouddiensten van PuntNL groep zijn er om het voor u en uw medewerkers zo makkelijk mogelijk te maken voor thuiswerken, online vergaderen of SaaS oplossingen.

Systeem- & netwerkbeheer

Ondersteuning is minstens zo belangrijk voor uw organisatie als de juiste oplossingen. PuntNL Groep biedt meerdere oplossing vanuit de locatie als bij u op kantoor.

Ondersteuning

Geen eigen helpdesk? Geen probleem! Bij PuntNL Groep zijn wij uw helpdesk en bieden wij de juiste ondersteuning voor u en uw medewerkers, op locatie of op afstand.

Onze diensten

Hoe kunnen we u helpen?

Analyse
ICT het ondergeschoven kind van uw organisatie? Wij maken samen met u een analyse van de huidige stand van zaken en plannen samen met u de juiste maatwerk ICT-oplossing , passend aan uw onderneming.
Internet & Verbindingen
Snel, stabiel en veilig internet? Bij PuntNL Groep bieden we u diverse datalijnen aan over glasvezel of DSL. Hierbij zijn we niet gebonden aan één netwerk aanbieder zodat we samen met u de beste keus kunnen maken voor uw digitale bereikbaarheid
ICT Strategie
Uw ICT strategie, is niet iets waar u dagelijks overna wilt denken. Wij kijken met u samen naar de beste en verstandigste route waarbij uw bedrijf en toeomstige groei goed in worden meegenomen.
Proactief beheer
‘Achteraf is mooi wonen’ luid het spreekwoord, maart als het op uw ICT infrastructuur aankomt wilt u dit juist niet. Uw infrastructuur wordt proactief beheerd, middels monitoring en beheer software en vooraf geplande updates.
Back-up & Recovery
Goede back-up lokaal, in de cloud, of op een tweede vestiging? Wij zorgen voor de oplossing die het best bij u past, daarnaast worden back-ups gecontroleerd en periodiek getest.
Rapportage
Zijn uw ICT-faciliteiten nog wel toereikend voor de organisatie, heeft u functies die niemand meer gebruikt, maar waar u wel voor betaald? Met de rapportage mogelijkheden van PuntNL Groep krijgt u beter inzage in het gebruik van uw ICT-faciliteiten.
how we do it

Steps to Build a Successful
Digital Product

.01

Advertising &
Marketing

.02

Web
Development

.03

Mobile App
Development

.04

Search Engine
Optimization

Our Team

Our Professionals

Ne summo dictas pertinacia nam. Illum cetero vocent ei vim, case regione signiferumque vim te.