Search
Close this search box.

“Scannen naar”

Document Management Systemen (DMS)

25 juli 2024

Gebruik van technologie op de werkplek is noodzaak geworden. In deze overgang van oud naar nieuw, van analoog naar digitaal hebben Document Management Systemen, of DMS, inmiddels een plek ingenomen in veel ondernemingen die de stap naar digitalisering hebben gezet.

DMS is de manier om documenten op één gemeenschappelijke locatie digitaal op te slaan, te beheren en bij te houden en verslaat het handmatig verwerken op alle fronten.

Uiteraard is het wel van belang dat de DMS het centrale punt is en blijft voor alle medewerkers en dat zij in staat zijn om documenten toe te voegen ongeacht of deze op papier of digitaal worden aangeleverd.

Direct scannen naar het juiste dossier.

Met onze ‘scannen naar’ oplossing scan je papieren documenten direct naar het juiste dossier het DMS. Door de directe communicatie met deze applicatie worden documenten snel en eenvoudig opgeslagen in het juiste dossier en de OCR functionaliteit zorgt er voor dat ze altijd vindbaar en doorzoekbaar zijn.

Direct digitale documenten opslaan in het juiste dossier.

Documenten die digitaal worden aangeleverd via mail, applicaties of in netwerkmappen kunnen snel en eenvoudig volgens vastgelegde processen direct aan het juiste dossier worden toegevoegd.

De overgang van oud naar nieuw zal doorgaan met of zonder jou. Maar het is aan jou om een ​​gemakkelijke, kosteneffectieve en probleemloze keuze te maken.

Scannen naar connectoren:

Scannen naar DocuWare
Scannen naar M-Files
Scannen naar SharePoint

We breiden het aantal standaard scannen naar oplossingen continu uit. Staat de door u gewenste applicatie hierboven niet vermeld, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Search

Meer scannen naar...

Referenties

Abma Schreurs Notarissen

Hoe is onze samenwerking tot stand gekomen. De langdurige en vruchtbare samenwerking tussen Abma Schreurs Notarissen en PuntNL Groep begon ruim 15 jaar geleden, mogelijk

Lees meer »
Informatie

🎉 Wij zijn verhuisd 🎉

Normaal gesproken verhuizen wij uw printers of IT-omgeving maar dit keer verhuisden wij zelf! Vanaf vandaag 13 mei 2024 betrekken wij ons nieuwe pand aan

Lees meer »