Search
Close this search box.

Hoe is onze samenwerking tot stand gekomen.

De langdurige en vruchtbare samenwerking tussen Abma Schreurs Notarissen en PuntNL Groep begon ruim 15 jaar geleden, mogelijk zelfs nog eerder, via de connectie met Netwerk Notarissen. De persoonlijke en professionele benadering van Sander, speelde een cruciale rol in het initiële contact en legde de basis voor een duurzame relatie.

Abma Schreurs Notarissen

Abma Schreurs biedt, als middelgroot kantoor met een prominente plaats in Noord-Holland, een unieke service door de samenwerking tussen onze notarissen. Voor particulieren en het bedrijfsleven hebben wij alle relevante specialismen in huis.

Duur van de samenwerking en ontwikkeling over de tijd

In de loop der jaren heeft de samenwerking tussen Abma Schreurs Notarissen en PuntNL Groep zich positief ontwikkeld. PuntNL Groep heeft altijd oog gehad voor de behoeften van het notariskantoor, wat resulteerde in maatwerkoplossingen bij elke verlenging of aanschaf van nieuwe apparatuur. Deze continue dialoog heeft bijgedragen aan het versterken van onze samenwerking.

Belangrijke criteria bij de keuze van een oplossing

Bij het selecteren van een leverancier waren voor Abma Schreurs Notarissen enkele essentiële criteria van groot belang. Prijscompetitiviteit, de hoogwaardige kwaliteit van de dienstverlening, en het persoonlijke contact met het contactpersoon waren doorslaggevend bij het kiezen voor PuntNL Groep als leverancier.

Geleverde diensten en producten

PuntNL Groep heeft Abma Schreurs Notarissen voorzien van meerdere multifunctionele apparaten en kleinere printers, die naadloos integreren in het notariële werkproces. Abma Schreurs Notarissen waardeert de snelheid en functionaliteiten van de geleverde machines, die perfect aansluiten bij hun efficiënte en directe werkwijze.

Communicatie en samenwerking

De communicatie met het team van PuntNL Groep wordt als uiterst positief ervaren. Sander en het team reageren snel op e-mails en incidenten, en hun proactieve benadering bij het vinden van oplossingen wordt bijzonder gewaardeerd.

Aanbevelingen aan potentiële klanten

Voor bedrijven in vergelijkbare situaties zou Abma Schreurs Notarissen zonder aarzeling de samenwerking met PuntNL Groep aanbevelen. De stabiele machines, hoogwaardige dienstverlening, redelijke prijzen en het plezierige contact maken PuntNL Groep tot een waardevolle partner voor hun notariskantoor.

Afsluitende woorden

Abma Schreurs Notarissen beveelt PuntNL Groep van harte aan. “Wij zeggen: doen! PuntNL Groep levert niet alleen stabiele machines en uitstekende dienstverlening, maar biedt ook een goede prijs-kwaliteitverhouding en een prettig contact. Een waardevolle partner voor ons kantoor.”