Ken je VoIP of cloud telefonie al?

Vast, mobiel en internet uit de cloud

Je hebt er vast van gehoord of bent er zelfs helemaal in thuis: VoIP bellen. VoIP staat voor Voice over IP; oftewel bellen via internet. Nu ISDN stopt is cloud of voip telefonie aan zet. Cloud is vandaag de dag sowieso het toverwoord in digitale-transformatie-land. Die ontwikkeling zorgt er ook voor dat zo’n beetje iedereen het aanbiedt. Maar wat kies je dan? Kijk, wij doen het goed of we doen het niet. En dat begint met het kiezen van sterke partners. Jongens waar je van op aan kunt. Vast, mobiel of internet. Los of geïntegreerd. Allemaal uit dezelfde beheerde, tsja, wolk, zeg maar. Op onze uitgebreide menukaart staat altijd het juiste smaakje. Dus ook voor jou. Uiteraard schaalbaar, flexibel en voorspelbaar in de kosten. Maar bovenal helpt het je met beter klantcontact en meer werkplezier. Zo maak je het je team lekker makkelijk.

[fc id='6'][/fc]

Voordelen van VoIP

Om te bepalen aan welke eisen de beste oplossing voor uw organisatie moet voldoen, brengen we eerst uw wensen in kaart.

Neem contact met ons op voor een VoIP oplossing op maat!

Kostenbesparing

Bedrijven met meerdere vestigingen kunnen met IP-telefonie optimaal gebruik maken van vaste verbindingen tussen locaties door dezelfde bandbreedte voor voiceverkeer en dataverkeer te gebruiken. Dat levert een kostenvoordeel op.

Doordat bestaande dataverbindingen gebruikt kunnen worden, is de prijs meestal lager dan via een klassieke telefoonverbinding. Dit kan interessant zijn voor internationale gesprekken, of voor gesprekken tussen verschillende vestigingen van een bedrijf.