Search
Close this search box.

“Scannen naar”

voor HRM

24 april 2024

Personeelsgegevens digitaal en veilig opgeslagen.

Als HR-manager ben je coach, motivator, recruiter, verandermanager, opleidingsdeskundige, strateeg. Allemaal primaire rollen in je vakgebied waar je het liefst mee bezig bent. Niet met administratieve taken, werkprocessen, beveiliging en compliance.

Er is echter nog een grote stroom aan papieren en digitale documenten die je graag snel en efficiënt wil opbergen in je HR applicatie, in het juiste dossier bij de juiste werknemer,  zodat je en collega’s toegang hebben tot relevante gegevens en inhoud, samen kan  werken met zowel clienten als collega’s, kennis kan delen en problemen kan  oplossen. Allemaal in real-time en vanaf elke locatie.

Direct scannen naar het juiste personeelsdossier:

Met de Scannen naar HRM oplossing scan je papieren documenten direct naar het juiste dossier in jouw HRM applicatie. Door de directe communicatie worden deze documenten snel en eenvoudig opgeslagen in het juiste dossier en de OCR functionaliteit zorgt ervoor dat ze altijd doorzoekbaar en vindbaar zijn.

Direct digitale documenten opslaan in het juiste dossier

Veel documenten worden tegenwoordig digitaal aangeleverd maar staan in mail, applicaties of netwerkmappen. ook deze documenten kunnen snel en eenvoudig volgens vastgelegde processen direct aan het juiste dossier worden toegeveogd.

Zo eenvoudig kan het zijn.

Scannen naar connectoren

Scannen naar AFAS
Scannen naar Raet Youforce

We breiden het aantal standaard scannen naar oplossingen continu uit. Staat de door u gewenste applicatie hierboven niet vermeld, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Search

Meer scannen naar...