“Scannen naar”

voor advocatuur en notariaat.

22 oktober 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

De snelheid van het zakendoen neemt toe.

Cliënten digitaliseren in een razend tempo en verwachten hetzelfde van de partners waar ze mee samenwerken. Dit betekent dat ook de juridische sector hierin mee zal moeten gaan en digitale bedreigingen zoals online juridische adviesbureaus en gegevensbeveiliging om te zetten in digitale kansen.

We zien een gemeenschappelijke trend bij zowel advocatenkantoren, juridische afdelingen van bedrijven en notarissen dat ze meer willen doen met de juridische gegevens waarover ze beschikken, om zo sneller beslissingen te nemen en gelijke tred te houden met de veranderende eisen van de klant. 

Er is echter nog een grote stroom aan papieren documenten die men graag snel en efficiënt wil digitaliseren en opslaan in de juridische applicaties, in het juiste dossier bij de juiste cliënt zodat een advocaat toegang tot relevante gegevens en inhoud, samen kan  werken met zowel clienten als collega’s, kennis kan delen en problemen kan  oplossen. Allemaal in real-time en vanaf elke locatie.
 

Scannen naar connectoren:

  • Scannen naar CClaw
  • Scannen naar DMSforLegal
  • Scannen naar Fortuna
  • Scannen naar NetDocuments
  • Scannen naar NEXTmatters
  • Scannen naar Wolters Kluwer Fidura
  • Scannen naar NEXTassyst
  • Scannen naar Van Brug

We breiden het aantal standaard scannen naar oplossingen continu uit. Staat de door u gewenste applicatie hierboven niet vermeld, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer scannen naar...

voor HRM

Personeelsgegevens digitaal en veilig opgeslagen. Als HR-manager ben je coach, motivator, recruiter, verandermanager, opleidingsdeskundige, strateeg. Allemaal primaire rollen

voor uitzendorganisaties

Digitalisering, de basis van het nieuwe werken We zitten middenin de digitale revolutie. In welke branche je ook actief

voor de zorg

Digitalisering in de zorg; voldoen aan ieders behoeften, van artsen tot patiënten. In de gezondheidszorg, is er geen