“Scannen naar”

voor advocatuur en notariaat.

27 november 2022

De snelheid van het zakendoen neemt toe.

Cliënten digitaliseren in een razend tempo en verwachten hetzelfde van de partners waar ze mee samenwerken. Dit betekent dat ook de juridische sector hierin mee zal moeten gaan en digitale bedreigingen zoals online juridische adviesbureaus en gegevensbeveiliging om te zetten in digitale kansen.

We zien een gemeenschappelijke trend bij zowel advocatenkantoren, juridische afdelingen van bedrijven en notarissen dat ze meer willen doen met de juridische gegevens waarover ze beschikken, om zo sneller beslissingen te nemen en gelijke tred te houden met de veranderende eisen van de klant. 

Er is echter nog een grote stroom aan papieren documenten die men graag snel en efficiënt wil digitaliseren en opslaan in de juridische applicaties, in het juiste dossier bij de juiste cliënt zodat een advocaat toegang tot relevante gegevens en inhoud, samen kan  werken met zowel clienten als collega’s, kennis kan delen en problemen kan  oplossen. Allemaal in real-time en vanaf elke locatie.
 

Scannen naar connectoren:

  • Scannen naar CClaw
  • Scannen naar DMSforLegal
  • Scannen naar Fortuna
  • Scannen naar NetDocuments
  • Scannen naar NEXTmatters
  • Scannen naar Wolters Kluwer Fidura
  • Scannen naar NEXTassyst
  • Scannen naar Van Brug

We breiden het aantal standaard scannen naar oplossingen continu uit. Staat de door u gewenste applicatie hierboven niet vermeld, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer scannen naar...

Technicus

De service en onderhoud op onze producten doet PuntNL Groep vanaf nu met eigen specialisten. Wij bieden zelfs

voor de zorg

Digitalisering in de zorg; voldoen aan ieders behoeften, van artsen tot patiënten. In de gezondheidszorg, is er geen

Referenties

Beter Thuis Wonen

De oplossingen van PuntNL Groep voor Beter Thuis Wonen PuntNL Groep heeft in de afgelopen jaren meerdere keren oplossingen kunnen verzorgen voor Beter Thuis Wonen.

Lees meer »