“Scannen naar”

voor accountants

27 november 2022

Inzicht krijgen, houden en geven in de digitale omgeving.

Digitalisering is overal ongeacht bedrijfsgrootte en branche. Digitalisering heeft en zal nog grote veranderingen brengen voor alle bedrijven. Dit betekent voor ondersteunende functies zoals accounting en controlling dat ze hier in mee zullen moeten bewegen of zelfs voorop moeten lopen om zich te onderscheiden. 

Klanten verwachten dat accountants meer doen met de gegevens waarover ze beschikken om zo inzicht te verkrijgen en snellere en betere beslissingen te kunnen nemen. 

Er is echter een grote stroom aan papieren en digitale documenten die men graag snel en efficiënt wil digitaliseren en opslaan in de backoffice applicaties, in het juiste dossier bij de juiste cliënt zodat de accountant beschikking heeft over alle relevante gegevens en inhoud,  samen kan werken met zowel cliënten als collega’s, kennis kan delen en inzicht kan geven.

Scannen naar connectoren

  • Scannen naar Pro Management
  • Scannen naar Unit4 bedrijfssoftware

Meer scannen naar...

Vernieuwde website

Een vernieuwde website waar u overzichtelijk en duidelijk kan zien waar wij voor staan.

PuntNL Groep

staat voor documentverwerking, documentbeveiliging, ICT & werkplekbeheer, VOIP telefonie maar bovenal voor service, klantgerichtheid en het correct laten

Referenties

Beter Thuis Wonen

De oplossingen van PuntNL Groep voor Beter Thuis Wonen PuntNL Groep heeft in de afgelopen jaren meerdere keren oplossingen kunnen verzorgen voor Beter Thuis Wonen.

Lees meer »