Kyocera Top 100 Global Innovator 2022

5 april 2022
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kyocera Corporation is erkend als één van de Top 100 Global Innovators™ 2022. Deze lijst wordt samengesteld door Clarivate™, een wereldwijde organisatie die inzichten en analyses levert op het gebied van intellectueel eigendom. sportfogadás tippmix

Top 100 Global Innovators™ van Clarivate erkent de organisaties die consistent uitmuntende innovaties laten zien en die aan de top van het wereldwijde innovatie-ecosysteem staan. 21 kaszinó online Clarivate gebruikt voor het Top 100-programma informaticatechnieken die uit tientallen miljoenen ideeën de beste innovaties selecteren om daarmee de 100 innovators te identificeren. tippmix szelvény De volledige methodologie is beschikbaar op de Clarivate-website.
Het beleid van Kyocera op het gebied van intellectueel eigendom gaat verder dan het beschermen van haar eigen uitvindingen. Wij richten ons op het bijdragen aan de samenleving, door bedrijven te bouwen die nieuwe waarde creëren; eigen intellectueel eigendom in licentie geven om ons bedrijf uit te breiden; en het handhaven van diep respect voor de intellectueel eigendomsrechten van anderen.

Kyocera werkt nauw samen met octrooibureaus over de hele wereld om de bevestiging en erkenning van eigendomsrechten te bevorderen en om zakelijke kansen met andere partijen te creëren door bepaalde gepatenteerde technologieën openbaar te maken via een speciale website over intellectueel eigendom.

Recente berichten...

Nieuws

OCR Scannen & Beveiliging

SYVAS als vervanging van Web-ELAN EEN DUIDELIJK OVERZICHT VOOR U ALS GEBRUIKER Op 1 juli 2021 is het Notariaat geïnformeerd door het Kadaster over SYVAS,

Lees meer »